CIRCUSPIETEN

acrobatisch entertainment voor intochten, bedrijven, scholen en winkelcentra

Ieder jaar kruipen onze professionele circusartiesten in de huid van echte Circuspieten. In wisselende samenstellingen verzorgen zij spectaculair entertainment op maat, leuk voor jong en oud. Onze Pieten kunnen al dan niet geschminkt worden in het bruin/zwart of alle kleuren van de regenboog. Onze Pieten kunnen ook goed samenwerking met uw eigen Sint. Tot de mogelijkheden behoren shows variërend tussen 10 en 45 minuten, workshops en mobiel entertainment. 

 

CircusPieten Show

Sinterklaas is iets vertraagd, maar gelukkig heeft hij zijn CircusPieten vooruitgestuurd. Pepernoten, Pieten en pakjes vliegen door de lucht en er worden metershoge menselijke piramides gebouwd. Voor de spectaculaire trucs hebben de Pieten misschien wel de hulp nodig van een stoere mama of papa en een jongen of meisje dat niet bang is! De show kan, afhankelijk van uw wensen en budget gespeeld worden door 2 tot maximaal 12 Pieten.

 

Ruimte 

ideale afmetingen minimaal 4 meter hoog, 5 meter breed

in overleg afwijkende maten mogelijk

Duur

variabel tussen 10 en 45 minuten

 

 

Workshops met Pietendiploma

Tijdens de workshops leren de kinderen over de nok van het dak lopen (koorddansen), op een stoomboot in de storm blijven staan (ballopen), gooien met pakjes en sinaasappels (jongleren) en eenwielfietsen als je gewone fiets een klapband krijgt en met z’n alle naar de top van het dak klimmen zonder ladders of touwen (acrobatiek). 

Na afloop krijgen alle kinderen een echt Pietendiploma om aan de Sint te kunnen laten zien dat ze echte CircusPieten zijn! 

Ruimte 

1,5m2 per deelnemer

Duur

in overleg

 

Animatie

Speciaal voor intochten en winkelcentra, of als toevoeging op het sinterklaasprogramma, zetten de circuspieten de boel op stelten. Ze lopen op hun handen, klimmen in lantarenpalen, rijden op eenwielers en gooien met alles wat los en vast zit. Interactief spectaculair en een tikkeltje brutaal!

Het (helpen) uitdelen van cadeau’s behoort ook tot de mogelijkheden. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now